Bor helyett a mérget húzta meg

Fatális tévedés: csak részeg akart lenni, de öngyilkos lett

Felesége csak egy percre hagyta magára a férfit, de mire visszaért, már késő volt: bor helyett mérget ivott meg siettében és a kiérkező mentősök már csak a halálát állapíthatták meg.

2011.04.15 14:29ma.hu / manna.ro

Nem akart meghalni a 67 éves romániai férfi, csak felesége tudtán kívül egy korty bort szeretett volna inni. Erre akkor nyílt lehetősége, amikor az asszony egy percre kiment a szobából, de mivel a férj tudta, hogy nincs sok ideje, csak odalépett a szekrényhez, és kapkodva jó nagyot kortyolt az egyik ott lévő üvegből.

Csak miután elvette a szájától, akkor tudatosult benne, hogy ez bizony nem bor volt, de még csak nem is valamilyen más alkoholfajta, hanem mérgező folyadék.

Mire a felesége visszaért, már csak annyi ereje volt a pillanatok alatt rosszul lett férfinak, hogy elmondja, mi történt, de a mentők sem tudtak elég gyorsan kiérni ahhoz, hogy esély legyen megmenteni az akaratán kívül öngyilkosságot elkövető férfit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.