Azt hitte, rákos, pedig csak depressziója volt

Öngyilkosság? Vadászpuskával lőtte magát agyon egy férfi

Rákosnak hitte magát egy depresszióval kezelt férfi, ezért búcsúlevele megírása után agyonlőtte magát egy vadászpuskával. Most a felesége került sokkos állapotba.

2011.03.30 12:17ma.hu / manna.ro

Öngyilkosságnak minősítették egy 58 éves bukaresti férfi esetét, aki azt hitte magáról, hogy rákja van és menthetetlen az élete. Orvosa azonban azt nyilatkozta, rákról nincs szó, de épp egy héttel ezelőtt kezdte el egy pszichiáter a kezelését, mivel a férfi egyértelműen depresszióban szenvedett.

Az egyébként hivatásos vadász a halála előtt még egy búcsúlevelet is írt feleségének, amiben megindokolta, hogy nem látott más kiutat a "betegségéből", az asszony viszont azóta sokkos állapotban van, ő talált rá férje meglőtt holttestére.

A férfi nemcsak a feleségét, hanem két kisgyereket is itthagyott.

Az eset legnagyobb érdekessége az, hogy a vadász a tettét állítólag egy vadászpuskával követte el. A puska típusáról a rendőrség nem adott ki tájékoztatást, ám az biztos, hogy egy vadászpuskát az ember elég nehezen tud úgy elsütni, hogy a cső saját magára irányul.

Az öngyilkosságot mégsem vonták kétségbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.