Interneten jelentette be halálos szándékát

Öngyilkos akart lenni Charlie Sheen pornós barátnője!

Több üzenetet is közzétett az egyik legnagyobb közösségi oldalon Charlie Sheen egyik pornós barátnője, mielőtt a rendőrök rátaláltak egy szállodai szobában félájultan.

2011.03.22 12:29ma.hu

A chicagói Northwestern Memorial Kórházban kezelik Kacey Jordan pornószínésznőt, aki nemcsak szerepeiről, hanem arról is híressé vált, hogy egyike volt a Charlie Sheen házában tartott januári orgia vendégeinek, közvetlen azelőtt, hogy a színészt életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A pornócsillag pár napja, nem egészen két héttel 24. születésnapja előtt szánta el magát végzetes tettére, bár mindvégig tagadta, hogy öngyilkosságra készül, de a Twitteren szinte percenként követték egymást az egyre zavarosabbá váló üzenetek.

Azon a napon először még lelkesen készült az előtte álló dolgokra, első bejegyzése még arról szólt, hogy épphogy lefeküdt, máris megkapta a telefonos ébresztést, és 15 perc múlva találkozik a pedikűrösével – „nagyszerű beszélgetés lesz” – írta.

Kicsit később megnyugtatta rajongóit, mondván, ha Charlie beismeri, hogy 7 gramm kábítószert szívott, akkor ő is bevallja, hogy egy csíkot felszívott, hozzátéve, hogy jobban szereti, mint a kávét.

Fotó: Icecreambangbang

Valamivel később újabb bejegyzés került ki az üzenőfalra: Megivott egy mimóza-koktélt, és várta az ájulást, bár beismerte, hogy minden alkalommal imádkozik, hogy felébredjen – majd az üzenet további része innen egyre zavartabbá vált.

Közzétette, hogy bevett egy csomó tablettát, megivott egy üveg whiskyt rá, majd a fürdőszobába ment megmérni magát. Ezután leszögezte, hogy nem akarja megölni magát, de egy újabb üzenetben már arra panaszkodott, hogy a Charlie Sheen társaságában töltött 16 óra annyira kikészítette őt, hogy azóta is képtelen kiverni a fejéből az ott történteket, közben pedig átérzi a színész fájdalmát.

Egy korábbi interjú szerint ugyanakkor más is állhat a háttérben: egy hónapja azt mondta egy újságírónak, hogy abortusza volt, a gyereknek pedig lehet, hogy Sheen volt az apja, akkor történhetett, amikor a januári, majdnem végzetes bulin feküdtek le.

Egyes hírek szerint az öngyilkosságnak a gyógyszerek és az alkohol csak egy része volt, a fürdőszobában a rendőrök úgy találtak rá, hogy körülötte mindenfelé üvegdarabok feküdtek, és a dugóhúzóval próbálta felszakítani az ereit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.