Nem hagy fel a droggal a színész

Charlie Sheen: Még mindig élek, ez csúcs!

Épphogy túlélte a legutóbbi túladagolását, semmi megbánást nem tanúsít Charlie Sheen, továbbra is úgy véli, az emberek azt várják tőle, hogy őrült és szórakoztató legyen.

Boldogan: Charlie Sheen és neje, Brooke Mueller képgaléria

2011.03.03 09:29ma.hu

Fenemód szórakoztató vagyok, bár nem teljesen őrült” – jelentette ki a 45 éves Charlie Sheen egy amerikai reggeli showban, amikor a nemrégiben átélt életveszélyes helyzetről és a munkája elvesztéséről faggatták.

Az emberek nem azt várják el tőlem, hogy normális, konzervatív és unalmas legyek. Nem, ember. Azért vagyunk, hogy kiforgassuk a sarkaiból a világot!

A színész tehát láthatóan nem hagy fel kicsapongó életmódjával, folytatja a bulizást, miközben otthon két nővel is együtt él, egy pornószínésznővel és egy modellel, közben pedig rendszeresen felügyel két ikerfiára, a 2 éves Bobra és Maxre.

Remek életem van” – tette hozzá Sheen, akit néhány hete az intenzív osztályra szállítottak egy túlontúl vadra sikeredett buli után, a túladagolás miatt az sem volt biztos, hogy felépül még valaha.

Fotó: Splash News (További képekhez KATT ide!)

Ám megúszta a kalandot, és eleinte úgy tűnt, még a botrányok sem tudják megrengetni színészi pályáját. Kenyéradó csatornája, a CBS először biztosította a színészt is és a közönséget is, hogy nem tervezik befejezni a Sheen főszereplésével forgatott Két pasi, meg egy kicsi című vígjáték-sorozatot.

Csakhogy felépülése után néhány nappal a sztár egy rádióinterjúban „a munkáját nem végző sarlatánnak” és „ostoba kisembernek” titulálta Chuck Lorre-t, a sorozat társszerzőjét. A drogok nem, de ez a kijelentése kiverte a biztosítékot, a producer azonnal felfüggesztette a további forgatásokat, mire Sheen perrel kezdett fenyegetőzni, és az egész évre kialkudott gázsijának hatszorosát követeli a csatornától.

Az erkölcstelen életmódja miatt aggódóknak eközben azt üzeni, nem kell őt félteni, inkább ünnepeljék vele együtt, hogy még mindig él. A kábítószerről és az alkoholról pedig továbbra sem áll szándékában lemondani, ezt szintén az interjúban erősítette meg.

Még több hír Charlie Sheenről, ha IDE kattint!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.