Megsértődött a drogos színész

Ki ütött először? Charlie Sheen beperli munkaadóját

Perre készül Charlie Sheen munkaadó csatornájával szemben, mert ők felfüggesztették a színész főszereplésével készült népszerű sorozatot. "Úgy kezdődött, hogy ő visszaütött"?!

Képekben a szívdöglesztő Charlie Sheen! képgaléria

2011.03.01 14:29ma.hu

Durván beszólt kenyéradó csatornája vezetőinek Charlie Sheen, mire a CBS egyetlen mozdulattal felfüggesztette az egyik legnépszerűbb sorozatának, a Két pasi, meg egy kicsi-nek a forgatását. A döntés igen érzékenyen érintette a színészt, aki a főszerep révén epizódonként 2 millió dollárt zsebelhetett be, legalábbis ekkora összegről szólt a második évad szerződése.

Csakhogy a korábban sem makulátlan előéletű színésznek az utóbbi hetekben a szokottnál is jobban meggyűlt a baja úgy összességében az élettel: kicsapongásainak a csúcspontja az volt, amikor egy átdrogozott éjszaka után a helyi kórház intenzív osztályán kötött ki.

Charlie Sheen néhány "alkalmi" barátnővel (Fotó: Splash News)

A CBS azonban megértő volt vele szemben, a nézettségi mutatókért cserébe szemet hunyt a színész botrányai fölött és támogatásáról biztosította Sheent. Sőt, hogy legyen ideje kipihenni a nehéz időszakot, még némi forgatási szünetet is beiktattak januárra.

A sármos sztár viszont ezt azzal „hálálta” meg, hogy egy rádióinterjúban közölte: a műsor producere és társalkotója, Chuck Lorrea munkáját nem végző sarlatán” és „ostoba kisember”.

A showműsort, amelyben a nem annyira hízelgő mondatok elhangzottak, Amerika-szerte több mint hatvan rádióállomás vette át, ezek után a legkevesebb az volt, hogy a CBS úgy döntött, a következő évadban nem folytatják a vígjátéksorozatot. Igaz, ezzel maguknak is rendesen alávágtak, hisz a csatorna magasan legnézettebb műsora volt a Két pasi, meg egy kicsi, de valahogyan Sheen tudtára kellett adni, hogy mindenek van határa.

A színész válaszlépése erre az volt, hogy a konkurens ABC csatornához rohant és nyilvánosan bejelentette: 300 millió dollárra (csaknem 6 évadnyi gázsival egyenértékű összegre) perli a tévétársaságot.

A harctérre vonultak, mert végtelenül sértve érzik magukat. Bocs, srácok, ezt elszúrtam.” – gúnyolódott a színész, hozzátéve, hogy szerinte ha nem sikerül bíróságon kívül megegyezniük és leforgatniuk a hátralévő kilenc epizódot, akkor biztos, hogy semmi esélyük nem lesz a tárgyalóteremben.

Ha kíváncsi még több érdekességre Charlie Sheenről, KATT ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.