Baráti veszekedésből majdnem öngyilkosság lett

Felvágta a saját hasát, hogy ne más ölje meg...

Kis híján belehalt egy baráti vitába egy férfi, amikor a kollégája halálosan megfenyegette. Az "áldozat" úgy döntött, akkor már inkább maga végzi el a kivégzését.

2011.03.23 10:29ma.hu / manna.ro

Elképesztő történet rajzolódott ki a romániai Temes megyei mentősök előtt. Két férfi, akik nemcsak kollégák, de egészen az esetig jóbarátok is voltak, épp egy Temesvártól néhány kilométerre, Szakálházán lévő építkezési cég alkalmazottjaként dolgoztak kedd este is.

Ossamil és Nicolae egy szoba felszerelésével foglalkoztak, amikor elkezdtek civódni egymással. Nicolae a marokkói származású barátja szemére hányta, hogy szemrebbenés nélkül csalja a feleségét.

Ezek hallatán Ossamil halálosan megfenyegette barátját, aki túlságosan komolyan vette a megfélemlítést. Pillanatok alatt kezébe ragadott egy kést, és önmagába döfte.

Helyben el is vérzett volna, ha a marokkói nem hívja a mentőket.

A két férfit erőszakra való kölcsönös felbújtásért 200 lejes pénzbírsággal sújtották, az öncsonkító férinak pedig kötelező pszichológiai kezelést írtak elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.