Nem hittek a szemüknek a strandolók

Vicces videó - Hullámokon lovagolt a kecskelány

Hullámlovagló kecske hökkentett meg jó pár strandolót Kalifornia egy partszakaszán.

2011.11.14 17:19ma.hu - MTI

Az állat nem hódított meg hatalmas hullámokat, és nem is szörfözött sokat, de mutatványa így is nagy elismerést váltott ki. Gazdája, Dayna McGregor a saját születésnapja alkalmából vitte kecskéjét szörfözni, és néhány közös menet után egyedül bocsátotta útjára az állatot.

A férfi meg volt elégedve a kecskelány egyensúlyozásával. Az állat ugyan nem várta meg, hogy kivigye teljesen a partra a deszka, kicsit előbb leszökkent róla sekély vízbe érve, de egészen nyugodtan viselte a megpróbáltatást.
   
Gazdája eredetileg "fűnyírónak" vette a kecskét, pontosabban gazzabálónak, de hamarosan úgy megkedvelte a gidát, hogy ölkecskévé léptette elő és mindenhova magával viszi - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.