Vén kecske is megnyalja...?

A főtéren kezdtek szexelni, letartóztatták a párost

Letartóztattak egy begerjedt párt, akiket annyira magával ragadott a hév, hogy egy város főterén rángatták le egymásról a ruhákat, alaposan felforgatva ezzel az amúgy nyugodt városkát.

2014.06.10 14:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/phanlop88 (Képünk illusztráció!)

A floridai Sunter megye egyik álmos kisvárosának főterén, egy pavilonban tartóztatták le a 68 éves Margaret Ann Klemmet és nála 19 évvel fiatalabb szeretőjét, a 49 éves David Bobilyát, miközben a felhevült pár már igencsak belemelegedett a szerelmi játékba. A nőről már levette az ingét a férfi, miközben az ő nadrágja és alsónadrágja a bokájáig le volt tolva. A rendőrség lakossági bejelentés alapján vonult ki egy késői órán, este fél 11-kor. A faluban mintegy 50 ezren élnek, többségük 55 év fölötti nyugdíjas.

A The Smoking Gun című lap szerint a járőrök felszólították a párt, hogy öltözzenek fel, majd őrizetbe vették mindkettejüket. Klemm és Bobilya részeg volt az eset idején. A pár mindkét tagja 1500 óvadék fejében később szabadlábra került, de július 2-án meg kell jelenniük a bíróságon. A letartóztatás előtt négy nappal Klemm bűnösnek vallotta magát egy másik tárgyaláson, amiért felelőtlenül vezetett egy golfkocsit áprilisban, egy év próbaidőre ítélték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.