A nő szülei végighallgatták a nyögéseket

A repülő vécéjében szexelt a részeg nő egy vadidegennel

Az utasok döbbenten hallgatták a repülő vécéjéből kiszűrődő, cseppet sem félreérthető zajokat, amikor egy fiatal nő lerészegedve kezdett szexuális aktust egy frissiben megismert idegennel.

2014.05.06 07:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/imagerymajestic

Igencsak megdöbbentette a repülőgép utasait, köztük saját szüleit is egy 20-as éveiben járó fiatal brit nő, aki egy Londonból Las Vegasba tartó repülőgépen előbb a kelleténél jobban felöntött a garatra, majd besurrant a szinte papírvékony fallal burkolt vécébe, és heves szexuális aktusba kezdett egy vadidegen férfival, akit csak nem sokkal korábban, a gépen ismert meg. A felhevült páros légyottjának az egyik légiutas-kísérő vetett véget, aki nem sok választási lehetőséget hagyott nekik: felfeszítette az ajtót és kitessékelte a furcsa párost onnan.

Amikor a gép földet ért Amerikában, a hatóságok állítólag kikérdezték a még mindig részeg nőt, de aztán megúszta egy figyelmeztetéssel és folytathatta az útját Nevadába - számolt be a Daily Mirror című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.