Bíróság elé állítják az agresszort

Verekedett az utas, mert nem kapott a repülőn több italt

Megvádolták és bíróság elé állítják azt a férfit, aki rátámadt a légiutas-kísérőre, mikor az megtagadta az újabb pohár ital felszolgálását. A stewardess szerint a férfi már épp eléggé részeg volt.

2014.02.25 11:48ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Vagy a repüléstől félt túlságosan, vagy az ingyenpia vonzotta az 53 éves Edgar Nongát, amikor egy Manilából Los Angelesbe tartó menetrendszerinti járaton belekötött a légiutas-kísérőbe, és megütötte, amikor a nő azt mondta, nem visz neki több italt. A stewardess megítélése szerint a férfi már épp eléggé részeg volt, hogy ne kapjon több alkoholt - számolt be a News13 című amerikai hírportál.

Az agresszív utast az FBI fogta el, ellene szövetségi szintű eljárást indítottak, az óvadékot pedig 10 ezer dollárban határozták meg. Az ügyészek szerint Nonga előbb szidalmazni kezdte a személyzet tagait, majd kétszer ököllel megütötte az egyik kísérőt, az egyik ütés az arcát érte. A férfit a legénység tagjai öt utas segítségével tudták csak ártalmatlanná tenni és lefogni, míg a leszállást követően a hatóság emberei őrizetbe vették.

Az eset vasárnap reggel történt. Amennyiben a férfit bűnösnek találják, akár 20 év börtönre is ítélhetik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.