Alig-aligátor

Ez a nő engedte el a chicagói repülőtéren talált aligátort

Több felvételt tettek közzé szerdán a helyi a hatóságok arról a nőről, aki a feltételezések szerint a hónap elején szabadon engedett egy aligátort a chicagói O'Hare Nemzetközi Repülőtéren.

2013.11.13 19:10MTI

A biztonsági kamerák felvételein egy nő látható, amint november 1-jén beszáll a chicagói belvárosból a repülőtérre közlekedő vonat egyik kocsijába, hóna alatt az aligátorral. Egy órával később a hüllővel az ölében telefonált. Egy későbbi felvételen látható, amint beszáll egy másik vonatba, immár a hüllő nélkül.

A mintegy 30 centiméteres állatot néhány órával később egy karbantartó találta meg a repülőtér 3. terminálján.

Az Allie névre keresztelt aligátort a hüllőkkel és kétéltűekkel foglalkozó chicagói herpetológiai társaság vette gondozásba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.