A helikopterek semmi furcsát nem találtak

UFO miatt állt a forgalom a brémai repülőtéren

Egy UFO okozott zavart a német Bréma repülőterén, leglaábbis a radaron fel-felbukkanó objektumot nem sikerült azonosítani, és két rendőr szabad szemmel is érzékelte a különös fényes pontot.

2014.01.07 16:03MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

Azonosítatlan repülő tárgy, UFO okozott fennakadást a közlekedésben Németországban a brémai repülőtéren, a rendőrség kedden eljárást indított a légi közlekedés veszélyeztetése miatt. Az ismeretlen mozgó tárgyat hétfő este észlelték a nemzetközi repülőtér irányítóközpontjának radarján, és két rendőr is látott az égen egy mozgó fényes pontot.

A tárgy időnként megjelent a radarképernyőn, majd hamar nyoma veszett, és három óra után tűnt el végleg. A jelenség felderítésére elindult egy rendőrségi helikopter, de a küldetés eredménytelen volt, semmi rendkívülit nem tapasztaltak a térségben.

Az eset miatt egy induló járatot töröltek, egy érkező járatot pedig átirányítottak Hannoverbe. Egy érkező gépnek rövid ideig köröznie kellett a repülőtérnél leszállás előtt. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást, és szemtanúkat keres. A légi közlekedés veszélyeztetése bűncselekmény, pénzbírsággal vagy akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető - emelte ki a brémai rendőrség szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.