Lezuhant a kisgép

Zombik miatt haltak meg ketten a repülőn

Ketten is életüket vesztették, amikor lezuhant egy kisrepülőgép Floridában, a pilóta mellett egy utas volt a szerencsétlenül járt légijárművön. Egy alacsony költségvetésű zombifilmet forgattak épp.

2014.04.07 12:33ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Két férfi meghalt, amikor lezuhant egy egymotoros kisrepülőgép a floridai Summerfieldben. A vasárnap esti tragédia kapcsán a nyomozók elmondták, hogy a két áldozat egy forgatócsoport tagja volt, akik egy alacsony költségvetésű zombifilmet készítettek, az utas a pilótát filmezte repülés közben. Hogy pontosan mi történt, egyelőre csak találgatni lehet, de annyi már bizonyos, hogy a gép már visszafelé tartott, amikor váratlanul leállt a motor és a jármű orral előrefelé zuhant le. A két áldozat kilétét nem hozták nyilvánosságra, míg a családtagokat nem értesítették - számolt be a News13 című internetes hírhonlap.

A szerencsétlenség a Monroe Repülőtéren történt este 8 óra körül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.