Eldugult a vécé az óvszerektől

Körlevélben tiltotta be a főnök az irodai szexet

A munkahelyi szabályok között a legtöbbször teljesen átlagos figyelmeztetések szerepelnek, különösen ami a közösség érdekét illeti. Az viszont kissé szokatlan, mikor a szexet tiltják meg a vécében.

2014.05.23 16:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/winnond

Körlevelet adott ki egy 50 főt foglalkoztató ingatlaniroda vezetője, amelyben dühös hangon hívja fel az összes irodai dolgozó figyelmét arra, hogy a vécében tilos szexelni. A szokatlan szabályozásra azt követően került sor, hogy az épületben mintegy hét órát töltött egy vízvezeték-szerelő, mert a női mosdóban dugulás alakult ki, és kiderült, hogy azt egy köteg óvszer okozza, amelyek furcsa csomóba tömörödtek és így zárták el a lefolyót.

A hosszadalmas javítás persze tetemes költséggel is járt, így nem csoda, ha az iroda vezetője kifakadt, és arra kérte a teljes alkalmazotti gárdát, hogy a jövőben "tartózkodjanak az ilyen jellegű tevékenységtől" az irodában. Arra azonban senki nem számított, hogy a belső e-mail valahogyan kiszivárog, most pedig több tucatnyian találgatják, vajon ki lehetett az a két alkalmazott, aki a londoni Sloane Streeten álló irodaházban nem tudta legyőzni buja vágyait.

Arról nem is beszélve, hogy az egész ráadásul elkerülhető lett volna, ha a begerjedt kollégák a vécé helyett egy darab papírba csomagolva a kukába dobják a "szerelem gyümölcsének héját"...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.