Letartóztatták az őrjöngő nőt

Félmeztelen nő őrjöngött a Mekiben: nem akart vele senki szexelni

Eleinte csak kiabált, de aztán ahogy egyre jobban felspannolta magát, rövidesen a berendezés ellen fordult egy nő, aki egy szál bugyiban rontott be a gyorsétterembe, és egy szexet rendelt volna.

2014.04.11 08:40ma.hu
Fotó: YouTube

A vírusként terjedő videó főszereplője azt mondja, semmire nem emlékszik az esetből, így azt sem tudta megmondani, mi váltotta ki nála az őrjöngést, de most van ideje gondolkozni rajta, mert a rendőrség letartóztatta - igaz, az sem ment könnyen. A 41 éves, kétgyermekes Sandra Suarez mindössze egy tangát viselt, amikor egy éjszaka berontott a floridai St. Petersburg egyik gyorséttermébe, ahol az egyik alkalmazottnak felajánlotta, hogy a parkolóban kielégíti őt. Miután a dolgozó nem élt az ajánlattal, a nő éktelen haragra gerjedt és előbb csak csapkodni kezdte a pultot, de aztán a berendezés ellen fordult és amit ért, azt tönkre is tette.

A biztonsági kamera felvételén látható, hogy sorra lelökdöste a földre a kasszákat, aztán berohant a pult mögé, dühödten csapkodni kezdte a hűtő ajtaját, kidobált belőle mindent, felborított egy másik szerkezetet mellette, de figyelmét néhány perc után már a fagylaltgép kötötte le, amiből az összes krémet kinyomta. Azt nem tudni, hogy a képernyőn többször is megjelenő biztonsági őr miért nem próbálta lefogni, bár a rendőrség később elmondta, hogy nekik sem volt egyszerű bilincsbe verni a dühöngő nőt, mert ellenállt az intézkedésnek.

A gyorsétteremből egyenesen kórházba vitték, de az orvosok szerint nem volt sem alkohol, sem kábítószer hatása alatt. Suarez később a bipoláris zavarára hivatkozott, állítása szerint az váltotta ki belőle a bizarr viselkedést. A videó egyébként nem véletlenül egy monitorról lett felvéve: az érintett McDonald's vezetői nem adtak engedélyt a felvétel nyilvánosságra hozására, így sajátos módon oldották meg, hogy mégis kikerüljön. Az összes megosztást is beleszámítva a megtekintések száma így már átlépte az egymilliós nézettséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.