Kisteherautóval ütötte el a párját a nő

Háromszor hajtott át a barátján, mert nem álltak meg a mekinél

Letartóztatták a nőt, aki a vád szerint háromszor keresztülment a barátján egy kisteherautóval: a bosszú oka az volt, hogy a férfi korábban nem akart megállni ennivalóért, ahol a nő kérte.

2013.11.07 13:09ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Letartóztattak egy nőt Amerikában, Tennessee államban, miután a vád szerint háromszor keresztülhajtott a barátján - elmondása szerint azért, mert a férfi nem sokkal korábban nem volt hajlandó a vádlottal elmenni a McDonaldsba. Crystal Greer Brooks és 33 éves barátja késő este egy kicsit kiruccantak a közeli bárba Kingsportban, de egy idő után a nő megéhezett, ezért azt kérte a barátjától, menjenek el valahova vacsorázni. A férfi ki is választott egy éttermet, de a tanúk szerint Brooks azzal nem értett egyet, ő a gyorséttermet szemelte ki, és amikor kiszálltak a férfi által kiválasztott hely előtt, ennek egyértelműen hangot is adott.

Aztán váratlanul bepattant a volán mögé és hirtelen gázt adva elütötte a barátját, aki a földre esett, és ahogy a szemtanúk mondták, még kétszer elütötte. A nő tagadja a vádakat, szerinte a férfi volt az, aki többször is a motorháztetőre ugrott, de a rendőrök egyelőre jobban hisznek a tanúk vallomásainak, ezért letartóztatták és súlyos testi sértés vádjával eljárást indítottak ellene. Áldozatát, aki egyben a nő gyermekének az apja, egy barátjához vitték és ott gondoskodnak róla - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.