Két autó is elütötte a gyermeket

Megrázó videó - Szándékosan hajtottak át a kétéves kislányon

Megrázó jelenetet rögzített egy Kína déli részén található üzlet biztonsági kamerája: az utcán álldogáló kétéves gyermeket előbb elütötte egy autó, majd némi tétovázás után áthajtott rajta, a járókelők közömbösen mentek el a földön fekvő kicsi mellett.

2011.10.18 14:29ma.hu / manna.ro

Kómába került és gyakorlatilag nulla százalék esélyt adnak az orvosok annak a kétéves kínai kislánynak az életben maradására, akit egymás után két autó is elütött, a többi járókelő pedig láthatóan közömbösen megy el a földön fekvő gyermek mellett.

A kicsi a közeli üzletből bóklászott el az anyja mellől, miközben amaz dolgozott. Az utca közepén jól látható gyereket előbb elcsapta egy transzporter, amelyik észre is vette, hogy elütötte a kislányt, de némi töprengés után úgy döntött, továbbhajt, így a hátsó kerekével is átment a földön fekvő gyermeken.

Néhány biciklis és motoros is elment mellette, amikor kisvártatva egy kisteherautó jelent meg, az szintén átment a gyereken. Csak egy arra járó szeméthordó vette a fáradságot, hogy megnézze, mi történt az addigra már súlyos állapotban lévő gyerekkel, az anyja is ekkor került elő.

A Yue Yue nevű gyermeket kórházba szállították és azonnal megoperálták, de az orvosok semmivel sem biztatják az anyát. A két autó sofőrjét időközben elfogták és letartóztatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.