Nem vette észre a sofőr, hogy elgázolt valakit

Brutális halál: száz kilométeren át trancsírozta a kamion

Csak egy kisebb motorhibát szeretett volna ellenőrizni az egyelőre vitatott állampolgárságú férfi, de ez az életébe került: elgázolta egy kamion. Nem volt esélye életben maradni.

2010.12.22 16:29manna.ro

Szó szerint kiskanállal kellett összeszedni annak a feltételezhetően román állampolgárnak a szétszabdalt holttestét, akit Olaszországban elgázolt egy kamion, majd száz kilométeren át vonszolta magával az autópályán.

A személygépkocsikat szállító jármű hétfő éjszaka ütötte el a 42 éves férfit a Rómát Firenzével összekötő autópályán.

A La Nazione információi szerint az áldozat szintén autót vezetett, amikor megállította a gépkocsit, és kiszállt, hogy ellenőrizzen egy kisebb motorhibát. A remorkás autó ekkor gázolta el.

A sofőr elmondása szerint egyáltalán nem vette észre a balesetet, így történhetett meg, hogy több mint száz kilométeren át vonszolta áldozatát. Az autókat szállító autó 230 megtett kilométer után állította le gépjárművét Monte San Savinóban.

Az ANSA úgy tudja, a szörnyű balesetben elhunyt férfi nem román, hanem albán állampolgár. Az ügynökség szerint az áldozat a nagykocsi kerekei alá került, és ott fennakadva utazott száz kilométeren keresztül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.