Kitűnni- minden áron!

Videóval! Vonatfényképezés tömeges gázolással

Érthetetlen: három tinédzser vesztette életét az Egyesült Államokban, elgázolta őket egy vonat, miközben társuk ezt végignézte.

2010.02.23 10:21ma.hu/TV2

A vonat három tinédzser lány halálát okozta, amikor azok megpróbáltak fényképeket készíteni a sínek között Brevard megyében, az Egyesült Államokban. Állítólag már nem volt idejük félreugrani a szerelvény elől, ez okozta vesztüket. Hogy bátorságpróbáról, vagy tényleg figyelmetlenségről van itt szó, azt csak az egyetlen életben maradt fiú tudná megmondani, aki idejében tudott ugrani a sínek közül. Érthető módon azonban még sokkos állapotban van.

A helyi hatóságok szűkmarkúan bánnak az információkkal, annyi azonban kiderült: a baleset még szombat hajnalban történt és maga a rendőrség is értetlenül áll az események előtt. Állítólag lett volna mindenkinek még idejében félreállni a száguldó vonat elől, de ez nem történt meg.

A baleset egyik fül- és szemtanúja, John Valee elmondta: csak azt hallotta, hogy a vonat fülsüketítő hangot ad lefékezéskor. Ekkor rohant oda a közelben lakott férfi és fedezte fel a borzalmas látványt.

A meggondolatlan tinédzser szórakozás, azon túl, hogy "fiatalság bolondság" és menő dolog hajnalban síneket és száguldó vonatokat fotózni, igen komoly üzenetet hordozhat magában: nem figyelnek eléggé a szülők gyermekeik jelzéseire, és nagy valószínűséggel ez esetben is egyfajta "tesztnek" vetették alá magukat az útjukat kereső tinik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.