Nem élte túl a gázolást - a hóember!

Brutális gázolás - az áldozatból csak egy folt maradt

Elképesztő eset történt az Egyesült Államokban, ahol egy autobusz sofőrjét arra kényszerítették, mondjon fel állásából, amiért elgázolt egy hóembert.

2010.12.15 16:29manna.ro - Fotó: swedishhill.com

A "brutális gázolásról" amatőr felvétel is készült, amelyen látható, amint a sofőr áthajt az ellenkező sávra, és lesöpri az út szélén álló hóembert. A videó, melyet Illinois állam egyik egyetemi bentlakásából készítettek, Egy őrült buszsofőr kegyetlenül meggyilkol egy hóembert címmel került fel a YouTube-ra.

A felvételt körülbelül 25 ezren nézték meg, és elindult a találgatás, hogy ki a felelős a hóember haláláért: a sofőr vagy azok a személyek, akik az út szélére építették a hóembert. A spontán lejárató kampány nyomására az autóbusz vezetője végül felmondott állásából.

A hírre a sofőr mellett szimpatizáló hadjárat indult a Facebookon a következő szöveggel: "Segítsetek az autóbusz sofőrjének, aki rosszmájúan megölt egy hóembert, hogy visszakapja állását".

Egyes hírforrások szerint nem is azonosították az autóbusz vezetőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.