A baleset után jól volt, a műtőben halt meg

Menyasszonyi kocsi gázolta el a zebrán - Belehalt a sérülésbe

A levegőbe repült a gázolás után az az idős asszony, akit egy menyasszonyi autó csapott el a zebrán, de első ránézésre úgy tűnt, nincs komolyabb sérülése. A műtőben mégis váratlanul meghalt.

2011.06.14 11:29ma.hu / manna.ro

A menyasszonyi csokortól nem látta a sofőr a zebrán áthaladó idős asszonyt - legalábbis ezzel védekezett a vezető, miután hatalmas sebességgel elcsapta a kétszer két sávos út közepénél tartó nőt.

Az utcai kamera jól láthatóan rögzítette az esetet, így nemcsak az látszik, hogy a menyasszonyt szállító lakodalmas autó fékezés nélkül ütötte el az áldozatát, de az is, hogy a néni akkor már több lépést is megtett a zebrán.

A baleset után elsőként a sofőr szállt ki a kocsiból, miközben néhány gyalogos is a 84 éves asszony segítségére sietett. Kisvártatva a menyasszony is kiszállt és a néni állapotáról érdeklődött, de meglepő módon a látszat azt mutatta, kutya baja. Annak ellenére, hogy a sebességtől előbb felrepült a levegőbe, majd onnan zuhant az úttestre, másodpercekkel később felült és a szemtanúk beszámolója szerint értelmesen válaszolgatott a feltett kérdésekre.

A kiérkező mentősök sem találtak nála komoly bajt, mindössze kisebb fejsérüléssel látták el, valamint lábtöréssel szállították a kórházba. Egyelőre rejtély, mi történhetett ezután, mert a műtét közben az asszony váratlanul életét vesztette.

A sofőr, aki nem fogyasztott alkoholt az eset előtt, akár hét év börtönt is kaphat.

A VIDEÓT CSAK ERŐS IDEGZETŰ OLVASÓINKNAK AJÁNLJUK MEGTEKINTENI!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.