Zebrán rohant át a gyalogos, elütötték

Térfigyelő vette fel a brutális gázolást

A tilos jelzés ellenére akart átrohanni egy férfi a zebrán, hogy elérje a villamost. Ismét beigazolódott a régi mondás: Lassan járj, tovább érsz...

2010.12.28 17:29manna.ro

A gyalogátkelőn gázoltak el egy férfit Iaşi-ban, aki a piroson próbált átszaladni az éppen várakozó villamoshoz.

A videófelvételen, melyet egy néző osztott meg a Realitatea TV-vel, jól látszik, amint az egyik autó, melynek sofőrje látta a siető férfit, lefékezett, és átengedte az átkelőn a gyalogost. A belső sávon közeledő autó vezetője azonban nem láthatta az esztelenül rohanó férfit, és nagy sebességgel nekiütközött kocsijával.

A 68 éves áldozatot a sürgősségire szállították. A rendőrség nyomozásba kezdett, hogy megállapítsa, ki vagy kik mulasztottak a balesetben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.