70 perc késéssel indult tovább az Intercity

Rossz helyet választott - Vonat gázolt halálra egy embert Pécelnél

Halálra gázolt a vonat nem sokkal 10 óra előtt egy embert Pécelnél, a Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon. A helyszínelés idejére a vágányokat lezárták.

2010.12.24 11:24mav.hu - Fotó: flickr.com

Befejeződött a helyszínelés 11 óra után a Pécel és Isaszeg közötti vonalon. A baleset helyszínén lépésben, de megindulhatott mindkét vágányon a közlekedés. A gázoló InterCity 70 perc késéssel elindulhatott tovább.

A föltorlódott vonatok, és a szerelvényfordulók miatt azonban csak a délutáni órákra állhat helyre a menetrendszerinti közlekedés.

A Budapest-Nyugati pályaudvarról a Keleti pályaudvarra közlekedő Jázmin (kör) InterCity 9 óra 50 perckor halálra gázolt egy személyt Pécel állomáson. Az ismeretlen személy nem a kijelölt helyen ment át a síneken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.