Életét adta kétéves kislánya megmentéséért

Halálra gázolta a vonat a felelőtlen anyát

Saját életével fizetett a felelőtlen rohanásért az az anya, aki kis híján két éves lányával együtt lett egy száguldó vonat áldozata. A gyereket az utolsó pillanatban még el tudta lökni.

2011.10.10 11:29ma.hu

Bár már pirosan villogott a lámpa és a sorompó is le volt engedve, a kaliforniai Susan Dibene úgy döntött, két éves gyermekével még át tud szaladni az érkező vonat előtt. Csakhogy miközben a babakocsit tolta, annak az egyik kereke beakadt egy résbe az úton és esély sem volt rá, hogy a biztonsági övvel becsatolt kislányt ki tudja venni a kocsiból.

Végső kétségbeesésében összeszedte minden erejét és szó szerint az utolsó pillanatban sikerült kimozdítania és ellöknie a babakocsit a sínről - de ő magának már nem volt ideje elugrani onnan, a vonat halálra gázolta.

Egy közelben járó szemtanú látta a jelenetet, de ő sem tudott segíteni. Amikor látta, hogy a vonat az átjáróba ér, abban bízott, hogy az áthaladás után az anya is felkel a földről, de hiábavaló volt minden remény, a 33 éves anyuka szó szerint az életét áldozta gyermekéért.

A felelőtlensége áldozatává vált, de végül hősies halált halt nőt férje is gyászolja, érzései meglehetősen vegyesek. "A kislányom elveszítette az anyját, aki épp őérte adta az életét."

A rendőrség a baleset körülményeit tovább vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.