Százezer eurót nyert, de már nem élvezhette

Szerencse és balszerencse: lottófődíj után elütötte a vonat

A szerencse forgandó, de hogy mennyire gyorsan változik, azt egy hétvégi szerencsétlen eset példázza a legjobban. Egy román nő százezer eurót nyert Olaszországban, de már nem ért vele haza.

2011.06.20 17:29manna.ro
Ez maradt az autóból (Fotó: manna.ro)

Kegyetlen balszerencse ért egy román állampolgárságú nőt, aki Olaszországban százezer eurót nyert a lottón: hazafele tartva balesetben szörnyethalt három férfival együtt.

Autójukat szombaton Iasi megyében ütötte el egy vonat. A rendőrség szerint a sofőr fáradtan vezethetett, ezért nem vette észre a vonatot. A Bukarest - Suceava között közlekedő gyorsvonat mozdonyvezetője elmondta, a vasúti átjáró jelzőfényei és a sziréna is kitűnően működtek, a sofőr ennek ellenére még csak nem is lassított az átjáró előtt.

A mozdonyvezető csak 500 méter után tudta megállítani a vonatot.

Az olasz rendszámú autóban utazó román állampolgárok nem élték túl a balesetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.