Kabátboltban hencegett az elmebeteg nő

"Mindenki a vendégem! Nyertem a lottón!"

"Mindenki a vendégem! Nyertem a lottón!" - harsogta egy kabátboltba betérő nő az Egyesült Államokban, amivel hatalmas zűrzavart okozott.

2009.10.15 10:54MTI

A nő elegáns limuzinon érkezett, ami megerősítette mindenkiben, hogy tehetős. Valójában nem nyert a lottón, vagy ha mégis, igen keveset, mert nem volt pénze. Ennek ellenére közölte, hogy 500 dollár - 95 ezer forint - erejéig mindenkit "meghív" egy kabátra.

Lett is tülekedés! A vevők rögvest telefonáltak rokonaiknak, barátaiknak, azok pedig hanyatt-homlok rohantak a kabátboltba. Aztán kiderült, hogy hiába. A nőnek nincs pénze, az egész csupán átverésvicc volt. A nő népszerűsége hatalmasat zuhant, a dühös vevők közül jó páran felkapták a kinézett kabátot és fizetés nélkül távoztak.

A bolt kénytelen volt kihívni a rendőröket. Amikor megérkeztek, még mindig félezer ember tolongott az üzletben, kint pedig további ezer várta, hogy bejusson. A nőt őrizetbe vették, és elmeorvosi vizsgálatra küldték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.