Kicsit bibis lett

Überbrutál: kisgyermek fölött húzott el a Bécs-Sopron-Deutsckerutz személyvonat

Hámsérülésekkel úszta meg a nem mindennapi "kalandot" az a kisgyermek, aki bemászott a sínek közé, a Bécs irányából közlekedő személyvonat alá.

2011.07.13 17:15ma.hu

A Soproni Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése ügyében indított nyomozásban vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, mely a 2011. július 13-án kora délután történt Sopron külterületén, a nyílt vasúti pályán.

A Bécs-Sopron-Deutsckerutz személyvonat Bécs irányából közlekedett, mikor az 56-os őrháznál a személyvonat vezetője észlelte, hogy egy „pici gyermek” mászik feléje.
Azonnal vészfékezett, ám nem tudta elkerülni, hogy szerelvénye gyakorlatilag a gyermek teste felett áthaladjon.

A vonat elhaladása után a kislányt édesanyja emelte ki a sínpár közül. A család a vasúthoz közel lakik, a kisgyermek feltehetően házuk nyitva hagyott kapuján át jutott el a sínekhez.

Az elsődleges orvosi vélemények szerint óriási szerencsével, mindössze néhány hámsérüléssel úszta meg a nem mindennapi kalandot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.