Véletlenül adták oda a napi bevételt

Reggeli helyett egy zsák pénzt kapott a mekirajongó pár

Akár bőségtálnak is nevezhetnénk azt a reggeli csomagot, amit egy Tennessee-beli pár kapott a megrendelt reggeli helyett az egyik autós McDonalds üzletben - de szerencséjüknek nem sokáig örülhettek.

2013.12.06 08:59ma.hu

"I'm lovin' it" - gondolta Stacye és Greg Terry, amikor megkapták a reggelijüket a Tennessee-beli Hermitage város egyik autós McDonalds üzletében, de örömük nem tarthatott soká: nemcsak a lelkiismeretük volt túl hangos, hanem az étterem alkalmazottai is siettek a nyomukra akadni. A pár ugyanis a papírzacskóban nem a rendelt szendvicseket és üdítőket találta, hanem egy igen tetemes mennyiségű készpénzcsomagot, amelyet azért készítettek össze az alkalmazottak, hogy elvigyék a bankba.

Fotó: News Channel 5

A páros szinte alig ért haza, amikor már kopogott is az ajtajukon a rémült kiszolgáló, a pár pedig egy szó nélkül adta is vissza a pénzt, elmondásuk szerint amúgy is azt beszélték épp, hogy mielőbb vissza kell vinni. "Az első döbbenetünk után rögtön arra gondoltunk, hogy kocsiba kell ülni és visszavinni a pénzt. Nem tehettük volna másképp, képtelen lettem volna a tükörbe nézni, ha nem adjuk vissza" - mondta Stacye.

Az üzlet megköszönte a pár becsületességét és háláját fejezte ki, egyúttal belső vizsgálatot rendeltek el, hogy kiderüljön, hogyan követhettek el ekkora baklövést. A pár ugyan nem lett gazdag, de a tisztességük fontosabb számukra. "Soha többé nem történhet ilyesmi az életünkben" - jegyezte meg azért Greg félig viccelődve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.