Nem bírták ki hazáig

Szexelő párt fogtak a bankautomata tövében

Igencsak türelmetlen volt a párocska, még azt az időt sem tudták kivárni, míg hazaérnek - bár nem tudjuk, milyen messze lakhattak attól a bankautomatától, amelynek tövében végül egymásnak estek.

2014.05.15 09:29ma.hu

Nagy sikere volt annak a párnak, akik annyira nem bírtak parancsolni vágyaiknak, hogy a hálószoba helyett már az egyik bankfiók előterében egymásnak estek, és az egyre népesebb nézősereggel sem törődve hódoltak a szex örömeinek. Az észak-spanyol Galícia tartományban található Ovideo város bankja előtt állók közül többen is "szelfizni" kezdtek, háttérben a szexelő párral, akik a zoknit leszámítva teljesen pucérra vetkőztek, a ruhák ott hevertek szanaszéjjel szórva körülöttük.

"Teljesen levetkőztek, ez nemcsak egy kósza numera volt" - magyarázta a rendőrségi szóvivő, miután a helyszínre vonultak és letartóztatták a "szerelmeseket". Persze ez sem ment egyszerűen, mert ők annyira belefeledkeztek egymásba, hogy nemcsak az ajtón kívül tapsoló és ujjongó tömegről nem vettek tudomást, hanem azt sem hallották meg, amikor a rendőrök bekopogtak az ajtón. Végül az egyenruhások bementek a helyiségbe és felszólították a párt, hogy keljenek fel és öltözzenek fel. "Nem ez a megfelelő hely és idő, hogy ezt csinálják" - tette hozzá a tiszt.

A páros ellen később nem emeltek vádat, a rendőrök betudták a pillanat hevének és megértőek voltak velük szemben - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.