Sziszegve kúszott az osztályterembe a hüllő

Kígyó szakította félbe a szexről szóló bioszórát

Majdnem sokkot kapott egy csapat diák, miközben épp szexuális felvilágosítást kaptak a tanáruktól, mert a terembe a szellőzőnyíláson keresztül egy 60 centis kígyó kúszott be.

2014.03.27 13:30ma.hu

Az rendben van, hogy a fiúk tréfásan kígyónak becézgetik a nemiszervüket, az azonban már kevésbé, hogy amikor a diákokat szexuális oktatásban részesítették az iskolában, egy valódi kígyó kússzon be a terembe. Márpedig az angliai Leicesterben épp ez történt: egy 60 centis kukoricakígyó hozta a frászt a nebulókra, amikor az egyik szellőzőnyíláson keresztül besiklott a terembe, majd egy festményt körül "keretként" megpihent - ott vette észre az egyik diák.

A 18 éves Jack Martins nem tagadta, hogy megijedt tőle, annak ellenére, hogy ő maga korábban otthon is nevelt kígyókat, így tudta, hogyan kell megfogni, hogy ne jelentsen veszélyt - bár az, hogy egy emberre ártalmatlan fajtáról van szó, csak a szakértők kiérkezése után derült ki. A kiérkező vadvédelmi szakemberek befogták a hívatlan vendéget és most egy speciális létesítménybe szállították, arra azonban a sajtónak adott beszámolókban nem tértek ki, hogy vajon hogyan kerülhetett oda a kígyó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.