Benézte

"A jóisten vigyáz rám" - mondta a lelkipásztor, majd halálra marta a kígyója

Az élő showműsorokban kígyót bűvölő lelkipásztor azt bizonygatja minden alkalommal, hogy a hite megvédi életét. A héten holtan találták otthonában, halálra marta egyik kígyója.

2014.02.17 06:30ma.hu

A reality showműsorok nagy kedvencét, a kígyómarástól "védett" Jamie Cootst holtan találták, feltételezhetően halálra marta saját csúszó-mászója - adta hírül a Middlesborough-i rendőrség.

A lelkipásztorral az a csörgőkígyó végzett, amellyel azt demonstrálta a szertartások és tévéműsorok alatt, hogy halálos mérgétől a hit és az Isten védi meg. Az állat a vasárnap esti istentiszteleten marta meg a jobb karján, de Coots megtagadta az orvosi ellátást. Végül reggel tízkor találtak rá otthonában, de addigra már nem mutatott semmiféle életjelet.

Legemlékezetesebb bemutatóját a kígyók "szelídítéséről" a National Geographic adta le műsorában.

Azt mondják róla, hogy évekkel ezelőtt egy közúti ellenőrzés során a Tennessee-i rendőrség megdöbbent, mikor autója tele volt mérges kígyókkal. Azzal védekezett az igazoltató rendőr előtt, hogy őt nem bántják ezek az állatok, mert Isten vigyáz rá. A vallási ceremóniák során is ezt a láthatatlan erőt próbálta bemutatni a hívőknek.

Coots egyébként már harmadik generációs kígyószelídítő volt, azt remélte, hogy egyszer majd fia, Cody veszi át tőle ezt a különleges családi örökséget, és folytatja a dédapái munkásságát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.