Kígyómarással került orvoshoz egy játékos

Tagad a kaszinó: nem is volt náluk kígyó!

Kígyótámadás miatt keltette rossz hírét egy férfi egy pennsylvaniai szerencsebarlangnak, bár a bizonyítékai csak közvetettek. A kaszinó azonban tagadja a vádakat és azt mondják, teljesen kígyómentes övezet van bent.

2014.01.29 12:48ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Ijesztő pletyka ütötte fel a fejét a pennsylvaniai Betlehemben a The Sands kaszinóval kapcsolatban: az internetes híresztelés szerint a szerencsebarlangban egy férfit kígyómarás ért. A hír a Facebookon kering, állítólag valaki orvoshoz fordult egy ismeretlen eredetű harapás miatt, az orvos pedig a sérülést látva megállapította, hogy azt kígyómarás okozta. Aztán rögtön azt is megkérdezte a betegtől a doki, hogy vajon járt-e mostanában a betlehemi Sandsban.

A kaszinó szóvivője, Julia Corwin azonban hivatalos nyilatkozatban cáfolta a felröppent vádakat, szerinte ha lett volna bent kígyó, azt a kifinomult kamerarendszer segítségével a személyzet már biztosan elfogta volna, ráadásul a helyszínen egy kitelepített rendőri állomás is működik, és ők is "abszolút kígyómentes övezetnek" minősítették a helyet.

Azt nem tudni, hogy ki indította útnak a pletykát, de az indítékot nem nehéz kitalálni: az efféle hírek elriasztják a játékosokat, ami akár milliós veszteséget is jelenthet az adott játékterem üzemeltetőjének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.