Óriáskígyó

Luxusszállónál végzett a biztonsági őrrel a gyilkos piton

Egy pitont, amelyet már többször is észrevettek a felújítás miatt zárva tartó Hyatt hotel közelében, pénteken hajnali 3 órakor ismét látták átkelni az úttesten a szálloda mellett. A gyilkos támadás után a közeli bozótosba szökött

2013.12.27 12:45MTI
Forrás: MTI

Óriáskígyó ölt meg pénteken egy biztonsági őrt egy luxusszállónál az indonéziai Bali üdülőszigeten.

Egy pitont, amelyet már többször is észrevettek a felújítás miatt jelenleg zárva tartó Hyatt hotel közelében, pénteken hajnali 3 órakor ismét látták átkelni az úttesten a szálloda mellett.

Egy szomszédos étterem biztonsági őre megpróbált segíteni az elfogásában, sikerült is a fejénél és a farkánál fogva a vállára emelnie, ám a 4,5 méteres óriáskígyó egy hirtelen mozdulattal a teste köré tekeredett, és megfojtotta az 59 éves férfit.

Az esemény olyan gyorsan zajlott le, hogy a többi jelenlévő nem tudta megmenteni a biztonsági őr életét.

A gyilkos óriáskígyó a közeli bozótosba szökött, a rendőrség hajszát indított az elfogására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.