Nehogy felszisszenjenek

Pitonok végzik a masszírozást egy indonéz szalonban

Szokatlan módszerrel, pitonokkal végzik a masszázst egy indonéz szalonban. A tulajdonos szerint a kígyómasszás veszélytelen, mert leragasztják a hüllők száját, helyi állatvédők azonban tiltakoznak az állatok kizsákmányolása miatt.

2013.11.07 13:07MTI

A maga nemében egyedülálló érzés - mesélte az AFP francia hírügynökségnek Feri Tilukay könyvelőnő, aki arcán széles mosollyal tűrte, amint három óriáskígyó siklott a bőrén, miközben testét csak egy rövidnadrág védte.

A vendégek többsége külföldi turista, a helyi könyvelőnő ritka kivételnek számít. Korábban félt a hüllőktől, ám mióta többször is átélte, milyen, ha az állatok masszírozzák, egyenesen megszerette a kígyókat.

A szalon tulajdonosa, Paulus Abraham elmondta: a kezelés 90 perces, 480 ezer indonéz rúpiába (mintegy 9500 forintba) kerül és egyáltalán nem kockázatos. A pitonok bőrét a masszázs előtt fertőtlenítik, szájukat ragasztószalaggal annyira lezárják, hogy csak villás nyelvük férjen ki rajta.

A kígyómasszázst egy éve kínálja vendégeinek a szalon és már sokan igénybe veszik. Az állatvédőknek azonban nem tetszik az új masszázsmódszer, jakartai hálózatuk kizsákmányolásnak tartja, amit a szalonban a hüllőkkel tesznek.

Nem a kígyómasszázs az egyetlen szokatlan kezelés a szalon kínálatában: a klasszikus csokoládé-, kávé- és mangópakolás mellett a vendégeket csigával, sajttal, vajjal, majonézzel, golflabdával, biliárdgolyóval, sőt bokszkesztyűvel is kezelik. Majommasszázs is van, ám azt egy gorillajelmezbe bújt masszőrnő végzi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.