A rothadó bűzre figyeltek fel a szomszédok

Több száz kígyót találtak egy házban, néhány már bomlott

A szomszédok kezdtek panaszkodni az elviselhetetlen bűzre, emiatt vonultak ki a rendőrök egy kaliforniai lakáshoz, ahová belépve mintegy 3-400 pitont találtak, némelyik már oszlásnak indult, de voltak még élő példányok.

2014.01.30 11:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Letartóztattak egy dél-kaliforniai tanárt, miután a rendőrök az első becslések szerint is mintegy 3-400 kígyót találtak az otthonában, jó részük már elpusztult és bomlásnak indult, de néhány példány még élt a kegyetlen körülmények ellenére. A tisztek a szomszédok bejelentésére vonultak a helyszínre, miután a lakásból áradó bűz már elviselhetetlen volt.

A News13 című internetes lap úgy tudja, a pitonokat műanyag ládákban tartotta a tanár, az ötszobás házban emellett jelentős mennyiségű egeret és patkányt is tárolt a férfi. A hatóságok most az állatok hanyag tartása miatt vonják felelősségre az 53 éves William Buchmant. Anthony Bertagna, a Santa Ana-i rendőrség szóvivője szerint az állatvédők már korábban is megpróbálták ellenőrizni Buchmant, de a férfi hónapokon keresztül nem volt hajlandó a lakásába engedni őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.