Álmában lepte meg a nőt a sikló

Kígyót melengetett a keblén, az meg belemart

Amikor megérezte a mellkasára nehezedő kígyót a nő, először azt hitte, hogy a gyerekei tréfálták meg őt álmában, ám a következő pillanatban az ijesztő külsejű hüllő megmozdult és beleharapott a nő mellébe.

2014.03.10 09:25ma.hu

"Először azt hittem, a gyerekek trükköztek valamivel - de életem legnagyobb félelmébe csapott át, amikor megláttam, hogy mozog" - így emlékezett vissza a skóciai Guardbridge-ben élő Caroline Griffin a kígyóval történt találkozásra. A 49 éves, négygyerekes anya épp aludt, amikor a barnahasú kaliforniai királysikló bekúszott az ágyába, és kényelmesen elhelyezkedett a mellkasán. Ahogy a nő felébredt és félrehajtotta a takarót, döbbenten látta meg, hogy mi nyomja őt, ijedtsége azonban akkor hágott a tetőfokára, amikor észrevette, hogy a hüllő még él.

"Elkezdtem sikítani, és azonnal a mellembe harapott. Attól féltem, hogy mérges, és hogy meg fogok halni" - mondta Caroline. Szerencsére a 122 centis hüllő marása nem mérgező, bár a harapás helye még sokáig fájni fog az asszonynak. A szerencsétlen incidensnek ugyanakkor a szomszéd igencsak megörült, no nem azért, mert annyira rossz lenne a viszonya az áldozattal, hanem azért, mert a sikló az övé volt, de már legalább fél éve nem látta - azóta, hogy Hiss kiszökött a terráriumból.

Gareth Niven tehát megnyugtatta az asszonyt, de hozzátette, hogy a harapás oka valószínűleg Caroline sikítása lehetett, mert korábban sosem támadt emberre - adta hírül a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.