Bilincset kapott ló helyett

Hirdetésben keresett lovat, szexre kellett volna

Erotikus vágyainak netovábbja lett volna, hogy egy lóval szexelhessen, ám most a börtönben ábrándozhat tovább a perverz nő, akire az apróhirdetése alapján akadtak rá a rendőrök.

2014.04.30 15:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Tina Phillips (Képünk illusztráció!)

"22 éves vagyok és szeretnék egy hím lóval játszadozni. Egyszerűen csak így. Ha hozzá tudsz jutni egy ménhez és megengeded, hogy hozzáférjek, akkor jelentkezz. ;) Viszonozni fogom valamivel." Ezzel a hirdetési szöveggel próbált egy lovat találni magának szexuális célra egy transznemű nő, ám lótartók helyett a rendőrök jelentkeztek nála egy formás "karpereccel", amit a csuklójára kattintottak. A 22 éves, születési neve szerint Donald Waelde-et állatokkal való fajtalankodással vádolják az amerikai Phoenix állam hatóságai.

A rendőrök persze úgy tettek, mintha a hirdetésre jelentkeznének, még az egyik rendőrlovat is lefotózták - persze civilben -, ez alapján javasolták a perverz nőnek a találkozót, amelyre ő gyanútlanul el is ment. Letartóztatása a negyedik eset volt három éven belül, amit egy internetes apróhirdetési oldalon megjelent hirdetés alapján sikerült a rendőröknek végrehajtaniuk.

A nőt egyébként egy olyan internetező jelentette fel, aki állattartóként nézegette a lovakról szóló hirdetéseket, ám amikor meglátta Waelde felhívását, megundorodott és azonnal a maricopai seriff hivatalát tárcsázta. A rendőrök még telefonon is egyeztettek Waelde-del, aki megerősítette, hogy valóban nemi aktust tervez a lóval. Arra nem tértek ki a sajtóbeszámolók, hogy milyen büntetésre számíthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.