Szándékosan adhatta tovább a vírust

Pedofil szexszel vádolják a HIV-fertőzött tanárt

A tanár, egyben edző egyelőre mindent tagad, a rendőrség szerint azonban szexuális viszonyt folytatott egy 16 éves diákjával, ráadásul úgy, hogy közben tudta, HIV-fertőzött.

2014.06.03 12:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/dream designs

Már rács mögött van egy louisianai tanár és pályaedző, miután a rendőrség úgy tudja, hogy viszonyt folytatott egy 16 éves diákjával, ráadásul annak tudatában csábította el a kamaszfiút, hogy HIV-fertőzött. A 37 éves Derrick Nesby körülbelül egy éve dolgozott a HL Bourgeois Középiskolában, a tiltott viszonyra a múlt hónapban derült fény, május 9-én indítottak ellene kötelezettségszegési eljárást - számolt be a NY Daily News című online lap.

Az biztos, hogy a tanár és a diák titokban találkozott, az azonban egyelőre kérdéses, hogy pontosan mi történt közöttük. A rendőrség az eddigi nyomozás alapján biztosra veszi, hogy "valami" volt, és ha ez beigazolódik, a tanár büntetésének kiszabásakor súlyosbító körülményként veszik figyelembe a fertőzöttségét, amelynek tudatában volt, így amennyiben a diák szintén elkapta a vírust, az szándékosnak tekinthető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.