Tízszer közösült állatokkal

"Lefeküdtem a kecskével, de előbb megkérdeztem, szabad-e"

Azt állítja, fogalma sem volt, hogy törvénytelen, amit csinál, csak azért vonult el az erdőbe a kecskéivel a perverz férfi, mert tudta, hogy furcsán néznének rá a falusiak.

2014.02.28 14:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Letartóztattak Nigériában egy 20 éves férfit, aki beismerte, hogy tíz alkalommal közösült kecskékkel, megfogalmazása szerint mindannyian "elégedettek voltak a teljesítményével". Mint mondta, nem tudta, hogy törvénytelen, amit művel, ennek ellenére úgy döntött, hogy elvonul az otthona közelében lévő erdőbe, mert el akarta kerülni a kínos pillanatokat - számolt be a Daily Times című lap.

Malam Kamisu Baranda két hetes börtönbüntetést kapott, bár makacsul ragaszkodott ahhoz, hogy nem bűnös. Magyarázata szerint minden alkalommal előbb megkérdezte a kecskét, hogy ő is akarja-e az aktust, és csak a beleegyezésével vonultak el szexelni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.