Halálra kínozták a kisgyereket

Szexeltek és pizzát ettek, miközben 3 éves fiuk haldoklott

Három napon keresztül kínozták a szülők a 3 éves kisfiút, válogatott módszerekkel bántalmazták, míg végül belehalt a sérüléseibe. VIGYÁZAT, megrázó részletek!

2014.11.07 20:00ma.hu
Scotty McMillan (Fotó: Facebook)

A pár vidáman szexelt, éhségük csillapítására pedig pizzát ettek, miközben olyan kegyetlenül megkínozták a hároméves gyermeküket, hogy a végén a kisfiú belehalt a sérüléseibe. A pennsylvaniai Chester megyében egy lakókocsiban élő pár pénteken kezdődött tárgyalásán a kerületi ügyész úgy indította a beszédét: "hadd meséljek el egy amerikai horrortörténetet". Thomas Hogan ezt követően részletesen beszámolt arról, hogy Jillian Tait és élettársa, Gary Fellenbaum hogyan bántalmazta három napon keresztül a nő gyermekét, Scotty McMillant.

A nyomozás adatai szerint a lábánál fogva, fejjel lefelé lógatta a gyereket, ragasztószalaggal odakötözték őt egy székhez és különféle tárgyakkal ütlegelték, többek közt serpenyővel és egy fémrúddal is - számolt be a Metro című brit lap az amerikai forrásokra hivatkozva. Ám eközben a személyes szükségleteiket nem korlátozták, szexeltek, pizzáztak és állítólag nevetve figyelték a gyermek vergődését.

"A kis Scotty McMillan meghalt. Ököllel verték az arcát, gyomorba vágták, egy házilag készített ostorral csapkodták, ütlegelték egy fémrúddal, miközben egy székhez kötözték, és megverték akkor is, amikor fejjel lefelé, a lábánál fogva fellógatták. A fejét a falba verték, végül az egész testét zúzódások borították" - hangzott az ügyész vádbeszéde. A rendőrség szerint csak akkor hívtak mentőt, amikor észrevették, hogy a gyerek nem válaszol a "leckére".

Mire a kórházba értek, az ápolók elmondása szerint a pár már zokogva nézte a kicsiny holttestet. A pár egy másik gyermeket is nevelt, de kiderült, hogy a hatéves fiúcskát is bántalmazták, így őt jelenleg rokonoknál helyezték el. A rendőrök a férfi válófélben lévő felesége, Amber Fellenbaum ellen is vádat emeltek, a nő ugyanis a párral együtt élt a mobil otthonban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.