Brutálisan megkínozta az asszonyt a fia

"Egyszerűen csak nem szeretem" - félholtra verte az anyját

Kegyetlenül megverte és megkínozta az anyját egy 21 éves fiatalember, de nemcsak magyarázatot nem adott a tettére, hanem megbánást sem mutatott, amikor a bíróság elé kellett állnia. FIGYELEM, MEGRÁZÓ RÉSZLETEK!

2014.10.14 20:00ma.hu
Fotó: Police handout

Rátámadt a gyanútlanul alvó anyjára, aztán szinte félholtra verte, csak azért, mert "egyszerűen csak nem szerette" - most börtön vár a 21 éves fiatalemberre. Daniel Suckling július 10-én egy családtag temetésére érkezett a nagyszülei házába az angliai Stocktonba, de a tanúk elmondása szerint már jó ideje nem tartotta a kapcsolatot az anyjával, és előtte sem volt túl felhőtlen a viszonyuk. Azon az estén azonban a szokottnál is jobban eldurvult a helyzet, mert a férfi bement a hálószobába, a hajánál fogva a földre húzta a nőt, majd elkezdte kínozni.

Előbb hátracsavarta a nő karját, ami nem sokkal korábban egy esés miatt eltört, közben többször megrúgta a földön fekvő és sikoltozó asszonyt, az orvosi látlelet szerint legalább tízszer a fejét is megütötte. Amikor a kiabálásra a nagymama belépett a szobába, Suckling csak megállt és nem szólt semmit. Aztán elment a kórházba és azt mondta a betegfelvételi pultnál, hogy úgy hiszi, megölte az anyját, mire ők értesítették a rendőrséget és így kapott segítséget a súlyosan sérült, kínok közt fetrengő asszony.

A kórházban kiderült, hogy az ütések következtében a nő állkapcsa két helyen is eltört, amit ugyan megműtöttek, de mivel a seb elfertőződött, azóta a fogait elveszítette. A korábbi kartörése mellé egy újabb csonttörést szenvedett a bal karján, a hatalmas véraláfutás heteken keresztül nem szívódott fel, és a bal szeme alatt is jelentős duzzanat alakult ki. A támadó a rendőrségen elmondta, hogy később visszatért a házba és egy késsel akarta folytatni a támadást, de megakadályozták, hogy találkozzon az anyjával, valószínűleg ezzel egyébként a nő életét is megmentették a rokonok.

Amikor a nyomozók megkérdezték, megbánta-e a támadást, a férfi azt mondta, nem, mert egyszerűen nem szereti az anyját és azt akarja, hogy meghaljon. A bíróság most hat év börtönre ítélte a férfit - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.