Brutálisan megverte a férje az új feleséget

Rossz nevet sikoltott a nászéjszakán: összeverték az ifjú arát

Előbb agyba-főbe verte újdonsült feleségét, majd a szállodai személyzet segítségét kérte az ellátásához az a férj, aki a nászéjszakán nem a saját nevét hallotta az asszony szájából.

2013.06.03 17:06ma.hu

Éktelen haragra gerjedt az ifjú férj, amikor mindössze néhány órával a házasságkötésük után, a nászéjszaka kellős közepén újdonsült asszonykája az extázis pillanataiban egy másik férfi nevét sikoltotta bele a szálloda csöndjébe. Antonio Russo agyát annyira elöntötte a vörös köd, hogy dühében agyba-főbe verte feleségét, majd amikor rájött, hogy mit tett, kirohant a szállodai szobájukból és a személyzetet hívta: "Kérem, segítsenek a feleségemnek!"

Az oroszországi Benevento rendőrsége rövid időn belül letartóztatta a férjet. "A szoba darabokra volt törve, a feleségnek, Aliciának pedig a teste tele volt vágásokkal és horzsolásokkal" - idézte a rendőrségi szóvivőt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.