Szeméttelepre dobták ki a nő holttestét

Hűtőben találták az összevert hullát

Egy szemétlerakó telepen dobták ki a rozoga hűtőt, amiből rövid idő múlva egy holttest került elő, brutális sérülésekkel. Az orosz rendőrség most három férfit keres, ők dobták ki a hűtőt.

2013.05.31 07:29ma.hu

Körözést adott ki az orosz rendőrség három férfi ellen, akiket azzal gyanúsítanak, hogy brutálisan megöltek egy nőt. Az áldozat holttestére egy szeméttelepen bukkantak rá, egy öreg hűtőszekrénybe rejtették egy köteg csatornaszalaggal körbetekerve, a testét vágások és zúzódások borították - közölték a moszkvai ügyészek. Az áldozat korát 25-30 év közé saccolják.

A szemétlerakó telep egyik alkalmazottjának elmondása alapján fordult a rendőrök figyelme a három férfi felé, a szemtanú ugyanis elmondta, hogy egy kisteherautóval szállították a telepre a hűtőt és még meg is kérték az egyik kollégáját, hogy segítsen lerakni. "Ezután gyorsan eltűntek" - idézte a tanút az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.