A profitra mentek a temetkezési vállalkozók

Román hullákon balhéztak össze az olaszok

Kis híján összeverekedtek az olasz temetkezési vállalkozók, amikor egy tömegszerencsétlenség után fél tucat halott maradt az út mellett.

2012.11.27 11:29ma.hu / manna.ro

Egy Toscana mellett elhaladó vonat zúzta porrá a román vendégmunkásokkal teli buszt néhány napja, a balesetnek hat halálos áldozata volt. A tragédiát követően azonban a csöndes döbbenet helyett hangos veszekedés verte fel a holtak nyugalmát: a környékbeli olasz temetkezési vállalkozók dögkeselyűkként csaptak le a holttestekre, a vita azon robbant ki, hogy kit illet a temetés joga és főképp az azért kapható pénz.

"Az összes az enyém, a kórház értesített, én voltam az első" - ordította a manna.ro című román hírportál értesülései szerint az egyikük, egy másik szerint pedig mindenki, aki nem Rossanóból jött, mehet is haza, mert ez a legközelebbi temetkezési vállalkozó dolga. Egy harmadik azt javasolta, hogy osszák meg egymás között a tetemeket, miközben az életben maradottak elhűlve nézték, hogy társaikon úgy marakodnak, mint a kutyák egy darab koncon.

Hogy végül hogyan sikerült rendezni a kérdést, az nem derült ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.