Szerelmi bánat miatt akart meghalni

Mázlista hullajelölt: túlélte a lehetetlent

Több tucatszor mellbe szúrta magát és lezuhant az ötödik emeletről, mégis túlélte az öngyilkossági szándékot egy elhagyott szerelmes, sőt, alig pár könnyebb sérüléssel úszta meg.

2012.11.14 09:29ma.hu

30-szor szúrta magát mellkason, majd levetette magát egy ötödik emeleti erkélyről az a szerelmes férfi, aki meglátta a barátnőjét egy másik férfival. A szerelmi bánattól és a megcsalás miatt érzett megaláztatástól döntött úgy, hogy véget kell vetnie életének, ám nemcsak túlélte a sorozatos sérüléseket, de a felszíni sérüléseken és két apró csont törésén kívül lényegében teljes épségben mutatott fricskát az annyira vágyott halálnak.

A 30 éves szerb férfi életét az mentette meg, hogy a vágott és szúrt sebek nem voltak elég mélyek, így egyetlen létfontosságú szervet sem értek, mindössze a vérzést kellett elállítani, amihez pár öltés is elegendő volt, a zuhanást pedig felfogta előbb egy parkoló autó teteje, majd a sövény, amire onnan átpattant - magyarázta a mentősök szóvivője.

Az öngyilkosjelölt a szerencsés túlélés után bevallotta a rendőröknek, hogy már esze ágában sincs meghalni: a hihetetlen szerencse után rájött, hogy tovább kell lépnie - írta az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.