"Nemes vég lett volna"

Oroszlánokkal akarta megetetni magát az öngyilkosjelölt

Öngyilkossági szándékkal ugrott az oroszlánok közé egy férfi, utóbb persze megbánta tettét, mert rájött: meglehetősen fájdalmas vég ez egy embernek.

2012.10.08 15:29ma.hu

Még nem heverte ki a sérüléseit az a férfi, aki egy házastársi vita után úgy döntött, öngyilkosságot fog elkövetni, és ehhez azt a módszert választotta, hogy oroszlánokkal fogja megetetni magát. "Meg akartam halni, amikor összevesztem a feleségemmel, és azt gondoltam, hogy ha egy oroszlán megenne, az igazán nemes vég lenne" - magyarázta később a 35 éves, depresszióval küszködő Surya Narayan Das.

A kelet-indiai férfi bánatában átvetette magát az állatkert oroszlánházának biztonsági kerítésén, majd a látogatók nem kis rémületére és az oroszlánok döbbenetére meditáló pózba helyezkedett, úgy várta a véget. A megzavart oroszlánoknak több sem kellett, máris elkezdték marcangolni, az egyik a fejét és a nyakát harapdálta, míg a másik a lábánál fogva próbálta elhúzni.

Az állatkert látogatói kövekkel kezdték dobálni a nagymacskákat, a gondozók zárták be őket a hálóhelyiségükbe, hogy ki tudják menteni az addigra már súlyosan vérző öngyilkosjelöltet. "Kiderült, hogy ez nagyon fájdalmas, és örülök, hogy mégiscsak élek még mindig" - ismerte be utólag a férfi.

Az állatkert igazgatója ugyanakkor elmondta, hogy rendkívül magas szintű biztonsági intézkedésekkel gondoskodnak az állatkert látogatóiról, "de ha valaki az oroszlán szájába akar ugrani, az ellen nem sokat tehetünk".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.