Búcsúlevelet is hagyott az öngyilkos zsaru

Fejbelőtte magát a rendőr - de háromszor!

Búcsúlevelet írt, majd a fejéhez tartotta szolgálati fegyverét és elsütötte azt - háromszor egymás után! Az öngyilkos rendőr kollégái értetlenül állnak az eset előtt.

2011.11.21 17:29ma.hu / manna.ro

Szolgálati helyén, ügyelet alatt lett öngyilkos egy romániai rendőr, holttestére a kollégái találtak rá, miután sikerült bejutni a bezárt irodájába. A felügyelő a jelentések szerint három golyót eresztett a fejébe, bár a helyi sajtóhírek arra nem térnek ki, hogy az első két lövés hol érte a fejét, hogy halál helyett még kétszer volt ereje elsütni a pisztolyt.

Az eset előtt mindenesetre értetlenül állnak a rendőr exkollégái, mivel elmondásuk szerint Florin Cojocarunak sosem voltak sem anyagi, sem pedig személyes problémái, családjával boldogan élt. A búcsúlevélben csak sajnálatát fejezte ki, amiért ezt a megoldást választotta.

A manna.ro értesülései szerint ugyanakkor a rokonok egy ideje úgy sejtették, hogy az áldozat kissé depressziós, igaz, annyira súlyosnak nem tartották az állapotát, hogy az elegendő legyen az öngyilkossághoz. A depresszióra ettől függetlenül jó oka volt: bár feleségével és két gyermekével valóban boldogan éltek, azt nehezen emésztette meg, hogy négy éve édesapja felakasztotta magát.

Kollégái azt is hozzátették, hogy egy autóbalesetben súlyos fejsérülést szenvedett, ami szintén hozzájárulhatott végzetes tettéhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.