Kómába került az öngyilkosjelölt nő

Durva: Megitta a kávéját, aztán felvágta a hasát

Valószínűleg öngyilkosságot akart elkövetni az a nő, aki előbb békésen elfogyasztotta ebéd utáni kávéját, majd egy késsel össze-vissza kaszabolta a saját hasát.

2011.06.01 14:29ma.hu / manna.ro

Egyelőre nem tudni, mi vezethetett a 34 éves fiatal nő öngyilkossági kísérletéhez, mert kómába esett, ám az biztos, hogy nem véletlen balesetről lehet szó. A romániai származású nő 15 éven át élt Görögországban, ott is ment férjhez, ám nemrég hazatért szülei házába.

Bár a hírek nem térnek ki ennek pontos okára, feltételezhető, hogy nem akart egyedül lenni, miközben 37 éves férjét súlyos szívproblémák miatt kórházban kezelik.

Hétfő délután azonban Maria Papadopoulos gondolatai összezavarodhattak, mert a vizsgálatok szerint előbb még békésen megitta a kávéját az erkélyen, majd váratlanul kést ragadott és keresztbe-kasul szétszabdalta a saját hasát.

Mivel az öngyilkossági kísérlet nem vezetett eredményre, a fájdalmak viszont elviselhetetlenek lehettek, Maria végül kiugrott a negyedik emeleti erkélyről, és olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy kómába esett.

Ha nagyon morbidok akarnánk lenni, azt is mondhatnánk: ennyire nem lehetett rossz az a kávé...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.