Az eladó szeme láttára lőtte le magát a férfi

Fegyverboltban lett öngyilkos, de a golyót maga vitte

Az eladó nem tehetett semmit az öngyilkosság ellen, annyira hirtelen történt az eset, amikor az egyik érdeklődő váratlanul maga ellen fordította az épp nézegetett fegyvert és öngyilkos lett.

2011.08.02 17:29ma.hu

Előre készült az öngyilkosságra az a 36 éves cseh férfi, aki Brnóban egy fegyverboltban végzett magával, az eladó szeme láttára. A halálos lövedéket saját maga vitte, és megkérte az eladót, hogy mutassa meg neki az egyik fegyvert közelebbről.

A helyi sajtó szűkszavú közleménye nem tér ki rá, de vélhetően a férfinek nem volt saját fegyvere, ezért választotta ezt a meglehetősen bizarr megoldást. Amikor az eladó készségesen átadta neki a kért pisztolyt, ő egy pillanat alatt beletöltötte a magával hozott golyót és agyonlőtte magát.

A vizsgálat során a helyi rendőrség megállapította, hogy a fegyverbolt alkalmazottja nem okolható semmilyen szinten az esetért, a váratlan öngyilkosságot nem tudta volna semmilyen módon megakadályozni. A július utolsó hetében történt eset óta azt is felderítették, hogy az áldozatnak magánéleti problémái voltak, ezért választotta a halált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.