Sosem ír búcsúlevelet, utólag panaszkodik

Rekordgyanús: Tizenötször próbált öngyilkos lenni két év alatt

Sosem ír búcsúlevelet, de minden egyes megmentése után annyit panaszkodik, hogy ha egyszer sikerül meghalnia, tudni fogják, hogy nem más ölte meg a férfit.

2011.05.04 11:29ma.hu

Pszichiátriai kezelést javasolnának az orvosok annak a romániai férfinek, aki két év alatt összesen tizenötször próbált meg véget vetni az életének.

A mániákus öngyilkost már ismerősként köszöntik a kórházban, valahányszor odakerül egy-egy újabb kísérlet után - adta hírül a manna.ro.

A sikertelen kísérletek közös, ám furcsa tulajdonsága, hogy a férfi még egyetlen alkalommal sem írt búcsúlevelet, amiben megindokolná, miért választotta a halált, csak megmentése után indul el a panaszáradat, amiben elmondja, teljesen eltévelyedettnek érzi magát.

Pedig ott van mellette a felesége, aki időről időre megmenti, mint legutóbb is, valamint gyermekei, akik érdekében már a gyermekvédelem is vizsgálódik, hisz ki szeretnék deríteni, mekkora traumát okoz nekik apjuk sorozatos öngyilkossági szándéka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.